Wednesday, October 28, 2009

yay! exam dah habis!

okei. nak cakap satu bende. sem ni mmg la tah ape-ape tah. dengan prangai lecturers nye, dgn subjects nye, dgn approach yang digunakan utk ngajor kitaorg. mmg la sangat100x tak puas ati. and to top it off, pwincess jatuh sakit mase exam week. nak jwb soklan pun takleh tau tak .. dgn kepala megren nye...arghhh. bengang gile aaa...

nway. ade sekali tu, lepas je satu paper tu .... pwincess sgt tak puas ati .... mmg down sangat-sangat lah kirenye....so prince H pun terus bwk pwincess g nengok cite animation ... cloudy and a chance of meatballs. cite tu pasal sorang whiz kid nih, suke tahap dewa nak create all those scientist thingy and of course, selalu diperlekehkan la oleh budak-budak lain since dia tak penah berjaya pun. pahtu, satu ari tu, tah cane, dia telah berjaya invent satu machine yang leh turunkan makanan bile dia masukkan kod-kod. mcm heave
n la kan, type nak steak, turun steak, nak ice cream, turun ice cream. so suke ati la orang-orang kampung dia ni, yang selama ni mmg makanan ruji depa ialah ikan. (ikan bagus pe? kaya dgn omega 3..kihkihkih) so ape jadi seterusnye, korang g la download kat ares ke atau tgk sendiri kat cinema okei.


altho exam dah habis, tapi esaimen dgn presentation still ade lagik. haaa .... sengal, kan? ni pulak, tekak pwincess sakit gile, cane tah nak present esok tah.

tapi yang bestnye. exam dah habis ni, leh pwincess bake, bake and bakeeeeee! yabedabeduuuu (tapi sebenarnye, masa exam week pun pwincess bantai bake..kekeke)

3 comments:

faradiba said...

uiii..mesti lepas exam finance gi tgk wayanggg...wuuuuuuu..best giler release tensionnnnnn....argghhhh jelesnyerr ..nak kawen leyh tgk muvie midnite..eh nape blog

pwincess D said...

nape dgn blog? nape nape?

faradiba said...

tak kite pelik..awk update blog tapi kat link kite die tak naik tak bgtau ade updated version aneh..masey 3 weeks ago..henbeg issue

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...