Sunday, November 1, 2009

dodoi

semalam ade lagi bende klaka yang prince H buat.

for everyone's info, prince H memang selalu dodoikan pwincess kalau nak tdo. b4 tawen dulu, dia selalu nyanyikan lagu ... pwincess main request je lagu. nnt dia nyanyikan.

pas tawen lak , prince H tukar strategy. dia tepuk-tepuk untuk dodoikan. ala .... mcm tepuk-tepuk baby nak suh tdo tu....ha, samalah kesahnye mcm pwincess.

semalam, prince H nak surf something kat internet ... so dia dok kat bwh katil. tapi aktiviti tepuk menepuk haruslah diteruskan. dia punyela beriya tepuk ... pok pok pok dia tepuk....

pwincess : "mon. mon tepuk mana tu?"
prince H : "tepuk chom la."
pwincess : "tak rasa pun."

cube teka mana dia tepuk?
dia g tepuk bantal peluk pwincess....hehehe....

bile tanye dia, takkan tak rasa lain bantal tu dgn kita ... dia kata, tak rasa. psl dua-dua sama lembut. adoi yai. dah pandai mengayat haa ... tapi kelaka la kalau ade orang rakam, tgk balik. mesti lawak je ~

1 comments:

faradiba said...

hahaha....mon awk mmg kelaka

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...