Friday, November 6, 2009

kedekut

ape korang akan rasa?

ade hamba Allah ni, dia kata nak banjer kita makan

pastu dia tanye kita nak makan ape

bile kita kata nk makan steamboat

dia pun order, dia yang buat sume order, side dishes and drinks ape sume

pastu bile perut dah kenyang burp burp, dia leh kata :

"mahal lah. ingatkan nak banjer makan kat uptown aje. "

dia ulang 2-3 kali. mahal lah. mahal lah. dia tak kire yang kita banjer dia byk kali tu, jauh lagi mahal tak penah ade ungkit pun.

pastu ade hati nak panggil kita sensitip. ptuiiii rasa nak ludah balik sume makanan.

2 comments:

faradiba said...

eii teruknyeeeeee...bile nak mkn william..saye tak belanja..kite tongtong ramai-ramai..hikhik

pwincess D said...

haaa....jom!jom! roger la bile-bile kecuali Friday the 13th ... ade jemputan kenduri~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...